Alex Moraru, eliminare EXATLON. Iubita acestuia, prima reacție: A fost înțeles greșit

Rodica Mitu / 08 Martie 2018 / 19:32 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

În cadrul Arenei Exatlon, Alex Moraru a fost printre cei trei nominalizați din echipa Războinicilor, iar în urma voturilor telespectatorilor, acesta a părăsit competiția.

Alex Moraru, eliminare EXATLON. Imediat după ce a văzut emisiunea Exatlon din data de 7 martie, prietena lui Alex Moraru a transmis un mesaj: "Eu nu sunt tristă, pentru că vine acasă. Ne este foarte dor de el și, după cum am mai spus, a plecat într-o perioadă în care bebelușul nostru cunoaște lumea: primii pași la care nu a fost prezent, prima aniversare, primele cuvinte clare. Acestea sunt momente pe care nu le poți cumpăra cu toți banii din lume. Sunt convinsă că și Alex gândește la fel! Îl așteptăm cu brațele deschise. Îmi pare rău însă că a fost înțeles greșit acolo. El s-a dus să unească echipa, nu să dea comenzi".

Alex Moraru, eliminare EXATLON. "Păcat că Alex și-a făcut înțeleasă participarea lui în acest concurs abia la final", a declarat Ana Maria, iubita lui Alex Moraru, scrie kanald.ro. Pe de altă parte, a mărturisit că de abia așteaptă să-și întâmpine iubitul la aeroport și că i-a pregătit foarte multe surprize la întoarcerea acasă de la Exatlon.

[citeste si]

Alex Moraru, eliminare EXATLON. În urma votului telefonic al telespectatorilor, Alex Moraru a fost concurentul eliminat din echipa Războinicilor. "Nu am venit setat pentru a câștiga această competiție, ci am venit pentru a uni echipa", a spus Alex Moraru după ce a aflat că a fost eliminat.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25