Alegerile din Papua Noua Guinee au fost întrerupte de canibali

Salamac Irina / 06 iul 2012 / 12:24 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Alegerile din Papua Noua Guinee au fost amânate cu o săptămână deoarece locuitorii din orașul Madang nu au ieșit la vot. Motivul: au fost speriați de o sectă de canibali care a omorât șapte oameni, transmite The Daily Telegraph.

[caption id="attachment_202079" align="alignleft" width="310" caption="Global Look Press"][/caption]

Cei 29 de reținuți , printre care și o persoană de 13 ani, susțin că motivul crimei a fost vrăjitoria. Se pare că victimele lor, cinci bărbați și două femei, practicau magia neagră. Doar 12 persoane din cele reținute sunt suspectate de omor, dar toți sunt canibali, susțin achetatorii.

Poliția menționează că scopul inițial al acestei secte a fost să oprească șantajul vrăjitorilor care cereau bani de la oamenii bolnavi. Odată cu trecerea timpului, activiștii au început să creadă că au puteri speciale și au început să îi ucidă pe oamenii despre care credeau că sunt implicați în magie.

“Au început să se unească, să iasă pe străzi și să ucidă vrăjitorii- a declarat comisarul poliției locale, Anthony Vagambi Jr.- Cum îi detectau? După cum spuneau ei, duhurile le-au arătat cine sunt vrăjitori. Cu toate acestea, ei au mers mai departe și au început să mănânce bucăți din corpurile victimelor sale”.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24