ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis: Eu sunt candidatul dreptei

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Iohannis a declarat el este candidatul dreptei, adăugând că ACL nu se sperie de numărul mare de cadidați ai dreptei la ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. ”Eu sunt canidatul dreptei. Desigur, este dreptul fiecărui partid să spună asta”, a spus Klaus Iohannis la Digi 24.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. ”Nu ne îngrijorează (numărul mare de candidați ai dreptei n.r) și nu ne crează o problemă. Candidatura la prezidențiale este un intrument puternic pentru un partid de a se reprofila. Varinata optimală ar fi să fie mai puțini candidați, ca electoratul să se concetreze pe candidatul de stânga sau cel de dreapta. La noi fiecare partid are un candidat. Nu ne îngrijoarează, nu ne face probleme”, a spus Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Pentru ALEGERILE PREZIDENȚIALE DIN 2014, nu mai puțin de șapte politicieni de dreapta și-au anunțat intenția de a candida.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că singurul reprezentant al dreptei în campania pentru prezidenţiale este Călin Popescu-Tăriceanu, în timp ce el reprezintă centru-stânga, şi a susţinut că ceilalţi candidaţi, respectiv Macovei, Udrea şi Iohannis, îl reprezintă pe Traian Băsescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel