Alegeri europarlamentare. Partidul lui Vanghelie prezintă candidații

Alegeri europarlamentare. PSDi, partidul fondat de Marian Vanghelie, anunță depunerea listei de candidați.

"Partidul Social Democrat Independent (PSDi) anunță depunerea listei de candidați pentru alegerile europene care vor avea loc în 26 Mai 2019.

Partidul Social Democrat Independent (PSDI), continuatorul Partidului Social-Democrat Independent condus de Titel Petrescu, este singurul reprezentant al mișcării de stânga romanești. Adevărat continuator al idealurilor și valorilor de stânga, apărător al drepturilor celor mulți, PSDI de astăzi dorește continuarea eforturilor de dezvolatare a societății românești. Ca atare PSDI anunță că participă la alegerile pentru Parlamentul European, prin depunerea, mâine 28 Martie, 2019 a listei complete de candidați", se arată în comunicatul PSDI.

Citește și: Augustin Lazăr cere anchetarea Adinei Florea

"Nu au facut politică până acum"

"Partidul Social Democrat Independent (PSDI) prezintă o listă de candidați formată numai din tânăra generație a României, care nu au facut politică până acum. Candidații PSDI au pregătirea profesională și experiență de conducere, ei reprezentând diverse domenii de activitate din cadrul societății românești. Acești candidați propuși de către PSDI reprezintă valorile muncii cinstite, pregătirii intelectuale solide și sinceritatea politică", mai comunică cei din conducerea PSDI.

Citește și: Orange, anunț după problemele de azi. Ce s-a descoperit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel