Alegeri DIICOT: BĂNILĂ vs. Horodniceanu. NOU ȘEF. MJ, anunț OFICIAL

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Alegeri DIICOT: Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat propunerea pentru conducerea DIICOT.

Alegeri DIICOT: Pentru această funcție și-au depus candidatura doi procurori, actualul șef al instituției, Daniel Horodniceanu, și Felix Bănilă, de la Parchetul Tribunalului Bacău. 

VEZI ȘI: CINE ESTE FELIX BĂNILĂ

Așadar, ministrul Tudorel Toader a anunțat că a transmis Consiliului Superior al Magistraturii propunerea de numire a domnului Oliver-Felix BĂNILĂ, în vederea obținerii avizului consultativ. Ulterior, propunerea va fi înaintată lui Klaus Iohannis.

"Propunerea de numire în funcția vacantă de procuror șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

VEZI ȘI: Tudorel Toader: întrebări CHEIE pentru HORODNICEANU

În urma desfășurării procedurii de selecție a procurorilor, în vederea efectuării propunerii de numire în funcția de procuror șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, care a avut loc în data de 11 mai 2018, la sediul Ministerului Justiției, vă aducem la cunoștință faptul că, ministrul justiției, prof.univ.dr. Tudorel TOADER, a transmis Consiliului Superior al Magistraturii propunerea de numire a domnului Oliver-Felix BĂNILĂ, în vederea obținerii avizului consultativ. Ulterior, propunerea va fi înaintată Președintelui României, domnul Klaus IOHANNIS", se arată pe pagina Ministerului Justiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel