Alegeri Chișinău 2018. Rezultate

Alegeri Chisinău 2018. Rezultatele parțiale arată că Ion Ceban și Andrei Năstase se vor lupta pentru primăria capitalei Moldovei. 

Alegeri Chisinău 2018. Rezultate Niciun candidat la primăria Chişinăului nu a obţinut majoritatea în primul tur al alegerilor, desfăşurat duminică, transmite Moldpres. 

Rezultate Alegeri Chisinău 2018. Rezultate Rezultatele parţiale după procesarea a 40% din procesele verbale arată că primii doi clasaţi, care se vor confrunta peste două săptămâni în turul de scrutin decisiv, sunt candidatul Partidului Socialiştilor, Ion Ceban, cu peste 41% din voturi, şi Andrei Năstase, din partea Platformei Demnitate şi Adevăr, cu aproape 31%. Independenta Silvia Radu este a treia, cu 18%. 

Rezultate Alegeri Chisinău 2018. Rezultate În afara capitalei Republicii Moldova, duminică au mai avut loc alegeri locale în oraşul Bălţi şi în cinci circumscripţii rurale (Leuşeni, Nemţeni, Voloviţa, Jora de Mijloc şi Pârliţa). Legea electorală prevede că acolo unde niciun candidat nu întruneşte majoritatea în primul tur, se organizează al doilea tur, peste două săptămâni, cu participarea primilor doi candidaţi în ordinea numărului de voturi obţinute. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel