EXCLUSIV  ALEGERI 2020. Alfred Bulai, dezvăluire: Deja sunt stabiliți și miniștrii

politician
politician

Alfred Bulai a făcut o analiză cu privire la alegerile parlamentare înainte de 6 decembrie, ziua în care românii sunt așteptați la urne.

„Problema e următoarea: ce puteau să facă? Să amâne (n.r. alegerile din decembrie). Ok. Să amâne pentru când?! Că nu vor face în ianuarie, în mijlocul iernii. S-ar amâna pentru martie. Nu e bine pentru martie, cine știe ce se întâmplă până atunci. Riscurile sunt mai mari pentru cei care organizează, adică pentru PNL. Pentru USR - poate cine știe - se clarifica poziția față de PNL și guvernare. Nu știu dacă mai câștiga PSD foarte mult dacă mai stăteau câteva luni”, a spus Alfred Bulai în cadrul unui interviu acordat DCNews.

Din câte știu eu, sunt deja stabiliți și miniștrii. Adică există o discuție înaintată pe zona asta”, a subliniat sociologul.

Ulterior, a mai spus: „Rezultatul de la alegerile locale din București, după mine, este o mărturie a situației electorale din țară în acest moment.”

„Orban a fost inteligent. A stabilit cumva Guvernul de acum. Deja și-a stabilit ministerele importante care vor fi la PNL”, a declarat Alfred Bulai.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel