Urmărește emisiunea live


ALDE, alegeri europarlamentare. Cine se va afla pe lista candidaților

ALDE
ALDE

Preşedintele organizaţiei judeţene a ALDE Giurgiu, deputatul Toma Petcu, a aunțat cine se va afla pe lista pentru alegerile europarlamentare.

Preşedintele organizaţiei judeţene a ALDE Giurgiu, deputatul Toma Petcu, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că pe lista pentru alegerile europarlamentare se va afla şi un giurgiuvean, vicepreşedintele organizaţiei judeţene a ALDE Giurgiu, Ionel Muscalu, iar organizaţia judeţeană se va bate ca acesta să fie cât mai sus.

"Uşor-uşor începem să ne pregătim pentru alegerile europarlamentare, deja, la nivel naţional, am structurat şi echipa de campanie şi obiectivele. S-a constituit la nivel naţional o comisie de selecţie a dosarelor care vor fi depuse până pe 7 februarie pentru lista de europarlamentari care va analiza toate dosarele propuse, vom avea pe listă oameni foarte importanţi. Fiind un partid liberal dăm posibilitatea oricărui membru de partid să se înscrie în această cursă, dar noi, la Giurgiu, fiind mai disciplinaţi am luat hotărârea aseară în Biroul Politic Teritorial ca filiala Giurgiu să-l susţină pentru această poziţie pe Ionel Muscalu, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a ALDE Giurgiu şi purtător de cuvânt al organizaţiei", a declarat Toma Petcu.

Nominalizare făcută în funcție de criteriile ALDE

El spune că nominalizarea a fost făcută ţinând cont de criteriile ALDE în acest sens şi din analiza organizaţiei judeţene de partid Ionel Muscalu poate îndeplini punctajul necesar de sută la sută.

"Ionel Muscalu îndeplineşte absolut toate acele condiţii, are notorietatea necesară pentru a putea fi pus pe această listă şi ne vom bate şi vom susţine foarte mult ca reprezentantul ALDE Giurgiu să fie pe această listă cât mai sus. Cred că rezultatele pe care noi, organizaţia de la Giurgiu, le-am luat de-a lungul timpului ne îndreptăţeşte să avem un reprezentant pe o poziţie cât mai bună şi cu siguranţă susţinerea de care se va bucura atât din partea filialei cât şi la nivel naţional va face posibil acest lucru", a completat Toma Petcu.

În final, el a adăugat că la europarlamentare ALDE Giurgiu vrea să demonstreze că "partidul a crescut în preferinţele electoratului din judeţ şi că este bine organizat".

Vezi și:  Toma Petcu (ALDE): Nu înţeleg poziţia lui Iohannis, în condiţiile actuale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel