EXCLUSIV  Află de la Daniela Simulescu horoscopul pentru săptămâna 23-29 august

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Află ce ți-au rezervat astrele în săptămâna 23-29 august 2021.

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, vă prezintă, duminică, ca de obicei, de la ora 12:00, cu reluare la ora 19:00, pe DCnews și la DCNewsTV.ro, precum și pe Facebook și Youtube DCNews, horoscopul săptămânii care urmează.

Rămâneți alături de noi!

Pe 12 august a început tranzitul lui Mercur prin Fecioară

Tranzitul lui Mercur prin Fecioară a început pe 12 august și se va termina pe 30 august. „Este unul foarte scurt, dar și foarte productiv, exact așa cum îi place”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews. „Cu alte cuvinte, nu lăsa pentru septembrie ce poți face în august. Mai ales chestiunile ce țin de documente, achiziții sau muncă. Pe urmă, Mercur se va apropia de retrogradare și totul va fi îngreunat”, a explicat Daniela Simulescu.

 

19 noiembrie 2021. Ține minte această dată

 

Va avea loc o eclipsă importantă în luna noiembrie. „19 noiembrie 2021. Țineți minte această dată. Atunci avem o Eclipsă de Lună/Lună Plină pe axa Scorpion-Taur. Până aici, nimic neobișnuit, doar că Eclipsa, pe harta astrologică a României, va zgudui multe puncte puternice”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Să nu uităm de evenimentele politice importante de la finalul anului. Pe lângă asta, atunci când vorbim de Taur-Scorpion, suntem obligați să amintim de siguranță/asigurare, bani, resurse, informații ascunse. Atunci se va schimba ceva în conștiința românilor. Nu își are rost întrebarea dacă va fi de bine sau de rău. Va fi pur și simplu”, a subliniat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel