Adriean Videanu: Coaliţia de guvernare ia în calcul scăderea taxei unice de 16% şi reducerea contribuţiilor sociale - VIDEO

Videanu
Videanu

Cota unică de impozitare de 16% şi contribuţiile sociale ar putea scădea, a declarat, joi, prim-vicepresedintele PDL, Adriean Videanu, care a precizat că membrii coaliţiei de guvernare vor discuta „în următoarele două săptămâni“ un pachet de măsuri economice care are în vedere simplificarea fiscală.

„Vom discuta probabil în coaliţie în următoarele două săptămâni un pachet de măsuri care să ducă la creşterea încrederii în economia naţională, la atragerea capitalului străin şi la încurajarea capitalului autohton. Toate aceste trei obiective sunt vizate. Relaxarea fiscală trebuie să fie de natura şocului“, a spus Videanu, într-un interviu acordat HotNews. Acesta nu a precizat, însă, cu cât ar putea să scadă taxa unică dacă acest proiect va intra in vigoare.

Videanu a spus că nu poate răspunde dacă acest pachet de măsuri trebuie anunţat de Emil Boc sau de un viitor premier susţinut de coaliţia PDL - UDMR - UNPR - minorităţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel