Adriana Săftoiu, avertisment pentru viitorii consilieri ai lui Klaus Iohannis

Cei care vizează un loc în echipa de consilieri a lui Klaus Iohannis trebuie să aibă "expertiză beton", pentru că la Cotroceni "înveți cel mult să aprinzi lumina", este avertismentul lansat de către purtătorul de cuvânt al PDL, fost consilier al președintelui Traian Băsescu, Adriana Săftoiu. 

Într-un interviu acordat pentru ziare.com, Adriana Săftoiu a explicat care au fost greșelile noului PNL legate de constituirea echipei de consilieri a noului președinte Klaus Iohannis, care au generat tensiuni publice, precum cea a numirii lui Dan Mihalache pentru funcția de şef al cancelariei prezidenţiale.

"Partea tristă e modul în care am comunicat. Trebuia să sistăm cu o declarație fermă aceste discutii pentru că nu există nicio confirmare pe numele vehiculate, care au creat discuții. Nu cred că ne face bine această dezbatere în jurul echipei. Criteriile de alegere a echipei îi aparțin d-lui Iohannis", a declarat, miercuri, Adriana Săftoiu.

În plus, fostul consilier prezidențial atrage atenția asupra responsabilităților ce revin celor care fac parte din echipa de colaboratori ai președintelui României.

"Dar Cotroceni nu e un loc unde să faci ucenicie. Nu te duci ca să înveți acolo. La Cotroceni înveți cel mult de unde să aprinzi lumina. Echipa președintelui trebuie să aibă expertiză beton pentru a-i da cea mai bună informație pe baza căreia să ia decizia.

Nu ai timp să fii leneș, nu trebuie să existe confuzie între loialitate și lingușeală. Una este să respecți omul și alta e să îi spui doar ceea ce dă bine la auz. Dar, din ce am constatat eu, dl Iohannis e o persoană care impune respect și ofera în egală măsură respect", a precizat Săftoiu.

Adriana Săftoiu: Traian Băsescu nu va mai avea un rol activ în politică

Grupul intelectualilor băsiști încearcă să-l controleze pe Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel