EXCLUSIV  Adrian Vasilescu, moment special. Interviu: Cum l-a cunoscut pe Isărescu - video

Scutaru Cristina / 23 Martie 2019 / 15:44 Salveaza PDF Comentarii
Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului BNR, la Premiile de performanta Top Business.
Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului BNR, la Premiile de performanta Top Business.

Este o zi specială pentru Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, Mugur Isărescu.

Adrian Vasilescu își sărbătorește ziua de naștere sâmbătă, 23 martie. Consilierul guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, împlinește 83 de ani.

Cum l-a cunoscut Adrian Vasilescu pe Mugur Isărescu

 

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, invitat la DCNews, a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Mugur Isărescu.

 

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, a fost invitatul DCNews Live. Consilierul a povestit cum l-a cunoscut pe Mugur Isărescu și cum a ajuns la Banca Națională.

 

Începând din anul 1996, Adrian Vasilescu și-a dedicat activitatea domeniului bancar, devenind coordonatorul strategiei de comunicare a Băncii Naționale a României. În anul 2000, a fost principalul consilier al premierului Mugur Isărescu.

În decembrie 2000, a revenit la Banca Națională, împreună cu Mugur Isărescu, de asemenea în calitate de consilier și purtător de cuvânt al guvernatorului BNR.

''Ca jurnalist l-am cunoscut pe Mugur Isărescu. În 1990, când a venit de la ambasada din SUA, unde era consilier economic, a fost chemat să preia Banca Națională. Erau cele mai interesante conferințe de presă, mergeam la toate. Probabil i-a plăcut cum scriam. I-am cerut un interviu după o conferință de presă, a fost de acord să mi-l dea. Toate lumea îi recunoștea valoarea, dar erau foarte multe voci care tot timpul au vrut să îl dea jos și scorneau tot felul de lucruri, spuneau că falsifică datele.

Prima întrebare a fost: Este adevărat că falsificați datele, domnule guvernator? A râs și am avut un interviu pe date statistice, ce produce Banca Națională. A fost un interviu profesional, lung. Cred că momentul acela l-a determinat să mă cheme la Banca Națională'', a mărturisit Adrian Vasilescu la interviurile DCNews.

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26