Adrian Năstase mărturisește de ce nu l-a interesat politica românească timp de o săptămână

Fostul premier Adrian Năstase dezvăluie motivul pentru care timp de o săptămână după sărbătorirea Sfântului Ioan Botezătorul nu a mai dorit să mai scrie și să mai citească, "mai ales despre politica românească".

Potrivit celei mai recente postări de pe blogul său, Adrian Năstase a petrecut împreună cu familia o scurtă vacanță după Sărbători într-o insulă exotică din Oceanul Indian.

"Am fost, cu familia, intr-o vacanta de o săptămână, cu incă 200 de români, pe o cursă charter TAROM, in Insula Mauritius. A fost o sansă, pe care nu am mai dorit să o pierd. (...)

Nu am vrut să vă scriu de acolo pentru că am avut un sentiment de lipsă de „solidaritate", in conditiile in care la Bucuresti incepuse să ningă si apăruseră problemele iernii. In plus, am vrut ca timp de o săptămână să nu mai scriu si să nu mai citesc. Mai ales despre politica românească", a scris Adrian Năstase.

În plus, fostul premier promite că va reveni cu mai multe detalii despre ce a văzut acolo, însă notează despre Mauritius că din 1992 a devenit republică și că este "O tară cu o populatie de ceva mai mult de un milion de locuitori, cu un turism foarte dezvoltat, cu un premier de 85 de ani, din partea unui partid de stânga – Miscarea socialistă militantă. Diferente sociale mari dar venitul pe locuitor fiind cel mai ridicat intre tarile africane", mai scrie Adrian Năstase.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel