Adrian Năstase întinde mâna PSD-ului. ”Mi-aș dori foarte mult să ajut”

Adrian Năstase
Adrian Năstase

Adrian Năstase vrea să ajute PSD-ul, dacă PSD dorește să-i accepte mâna întinsă. 

”Mi-aș dori foarte mult să ajut la revenirea PSD într-o poziție de învingător în alegerile locale și poate în alegerile parlamentare” a spus Adrian Năstase, la România TV. El a subliniat că sunt lideri social-democrați care ”nu mai au cum să dea energie pentru 2020 la nivelul organizațiilor județene, dar asta ajută pentru conservarea puterii la nivel de vârf în partid sau se acceptă ideea refacerii structurilor locale. Sunt destul de antipatic pentru unii dintre conducătorii partidului și nu vreau să exagerez, dar spuneam că PSD este, în momentul de față, într-o cumpănă ideologică, din punct de vedere al mesajului, al direcției în care merge”. 

Adrian Năstase a identificat două probleme ale PSD: cumpănă ideologică și o cumpănă de organizare. ”Este clar - și semnalele au fost foarte clare la alegeri- electoratul s-a schimbat.”, a spus Adrian Năstase, întrebând dacă se schimbă și partidul. 

Fostul premier e dispus să-și pună experiența pe masa liderilor PSD, dacă și ei doresc: ”Pot să am un anumit rol, mi-l asum de unul singur, de ani de zile, prin ceea ce scriu pe blog, și, dacă va fi nevoie, dacă voi fi invitat, sigur că voi participa și la proiecte mai largi”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel