Adrian Năstase, INTERDICȚIE: Asta nu înseamnă că...

Adrian Năstase
Adrian Năstase

Adrian Năstase nu va vota la alegerile parlamentare.

„Iohannis a anunțat „indulgențe” pentru duminică. Dacă mergeți la vot, coronavirusul nu o să vă atace. Puteți ieși din casă, chiar în localitătile carantinate. Nu la biserică. V-a deschis și piețele. V-a inaugurat o bucățică de autostradă care, e adevărat, s-a fisurat a doua zi. (...) V-a făcut mai puține teste că să vă dea un sentiment de optimism în legătură cu îmbolnăvirile. Cu morții s-a descurcat mai greu. Numărul lor a continuat să crească. V-a făcut să uitați de incendiul de la Piatră Neamț, vorbindu-vă despre vaccinul care va izbăvi poporul anul viitor”, a scris Adrian Năstase pe blogul său. 

„România normală” începe să se contureze. Deficit bugetar de aproape 10%. Deficit comercial, anul acesta, de 18 miliarde de euro. Nivelul datoriei publice aproape de nivelul maxim admis de 60%”, a adăugat Năstase.

„Eu nu voi vota. Am încă acea interdicție, stabilită de Băsescu și oamenii lui, care se va încheia doar anul viitor (asta nu înseamnă neapărat că vom avea alegeri anticipate)”, a mai spus Adrian Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel