Adrian Mazilu pleacă de la Farul Constanţa şi merge la Brighton. Celebrul jurnalist Fabrizio Romano confirmă transferul

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Celebrul jurnalist Fabrizio Romano a confirmat că Adrian Mazilu se transferă de la Farul Constanţa la Brighton, în Premier League. 

Jucătorul de 17 ani a debutat în sezonul trecut în Superligă. Cu toate astea, se pare că Mazilu va mai juca la Farul un sezon, sub formă de împrumut. 

"Brighton a ajuns la un acord pentru transferul talentatului jucător român Adrian Mazilu, din ianuarie 2024. Înţelegerea cu Farul va fi semnată săptămâna aceasta, când se aşteaptă finalizarea negocierilor", a scris Fabrizio Romano pe Twitter. 

Suma de transfer ar fi în jur de 4 milioane de euro, iar Farul va păstra şi un procent din drepturile federative ale jucătorului. 

Victor Becali spune că Mazilu nu poate pleca încă în Premier League. 

”Eu știu că nu (n.r. dacă s-a făcut transferul). Deocamdată, nu știu alte detalii. Știam că ei au o ofertă, dar nu că a plecat.

El nici măcar nu poate să plece (n.r. fiindcă nu are 18 ani și nu poate lua permis de muncă). Doar să se ducă să facă așa o prezentare", a spus Victor Becali, pentru iAM Sport.

În urmă cu câteva zile, Gică Popescu spunea că nu există nicio ofertă pentru vreun jucător de la Farul. 

"Nu ne-am înțeles cu niciun club pentru niciun transfer. Acesta este adevărul la această oră. Avem oferte pentru mai mulți fotbaliști de la noi. Unul dintre cei care are propuneri de transfer este Mazilu. Negociem şi vedem ce se va întâmpla.

Sperăm în aceste zile să ne punem la masă şi să găsim soluțiile potrivite. Fotbaliştii noştri au valoare şi prețuri pe măsură. Repet, nu avem niciun acord în această clipă cu vreun club din Premier League, nici cu Brighton. Tratative există cu mai multe echipe importante”, a declarat Gică Popescu pentru ProSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel