Adolescentul din Maramureș, care a uimit o țară întreagă după ce și-a salvat tatăl dintr-un incendiu, felicitat de polițiști

FOTO cu rol ilustrativ: Freepik @stockgiu
FOTO cu rol ilustrativ: Freepik @stockgiu

Un băiat de 14 ani care a reuşit să îşi păstreze calmul şi să alerteze poliţia în timpul unui incendiul izbucnit în locuinţa în care se afla şi tatăl său a fost dat ca exemplu de Ziua Poliţiei Române.

'Viaţa este plină de neprevăzut. Este un drum presărat cu multe şi diverse evenimente, unele rezultat al deciziilor noastre, altele al hazardului. Felul în care reacţionăm în faţa lor ne scrie de multe ori destinul mai departe. Printr-un eveniment trist al hazardului a trecut şi Patrik, un băiat de 14 ani, pe la mijlocul lunii februarie al acestui an, când un scurtcircuit a produs un incendiu în casa lui.', a spus Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Prezenţa lui de spirit şi stăpânirea de sine în faţa tragediei au făcut ca tatăl lui să fie azi în viaţă. Băiatul a ştiut să apeleze numărul unic de urgenţă 112 şi să dea informaţiile necesare cu calm şi acurateţe, în cel mai scurt timp', a mai spus Florina Meteş.

'Felicitări Patrik! Noi poliţiştii îţi dorim să treci cu bine prin această încercare împreună cu părinţii tăi şi transmitem multă sănătate şi recuperare grabnică tatălui tău', a mai zis Florina Meteş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel