ADMITERE FACULTATE 2014. Universitatea "Babeş-Bolyai" dă tablete studenților înscrişi la distanţă

Caz unic în învățămâtul superior din România. Universitatea "Babeş-Bolyai"  din Cluj-Napoca va da câte o tabletă fiecărui student înscris în anul I la învăţământul la distanţă, condiţia pentru primirea acestora este finalizarea studiilor universitare. În acest caz este vorba de circa 0 mie de tablete, informează Mediafax.

Prorectorul UBB, Marcel Pop, responsabil cu formarea continuă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că tabletele le vor permite studenţilor accesul la platformele de comunicare şi informare ale universităţii.

"Un număr de 11 facultăţi ale UBB organizează la nivel licenţă şi master cursuri la distanţă, în română şi maghiară. O noutate în ceea ce priveşte învăţământul la distanţă, ID, este faptul că toţi studenţii din anul I vor primi tablete care să le permită accesul la platformele de comunicare şi informare ale UBB. Noi estimăm că vor fi circa 1.000 de studenţi la ID, astfel că vor fi împărţite 1.000 de tablete achiziţionate de universitate. Condiţia pentru primirea acestor tablete este ca studentul respectiv să îşi finalizeze studiile universitare. Universitatea va asigura şi servicii de mentenanţă pentru tabletele respective", a spus Pop.

Citește și: ADMITERE FACULTATE 2014. TAXE de ȘCOLARIZARE mai mari în 2014

UBB Cluj-Napoca va scoate la admitere în acest an universitar un număr de 4.840 de locuri bugetate şi peste 9.000 în regim cu taxă. Perioada de admitere este 14 - 31 iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel