Adelina Pestrițu rupe tăcerea și vorbește despre nuntă

Adelina Pestrițu a vorbit, în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11” de la Antena 1, despre noile provocări din viața ei, apărute din momentul în care a aflat că va deveni mămică.

Susține că nu și-a schimbat foarte mult stilul de viață, dar este foarte atentă la tot ce ar putea influența dezvoltarea copilului pe care îl poartă în pântece.

"Mănânc multe fructe, aș mânca întruna căpșune. Deocamdată am luat doar 5 kilograme, cred că stau bine. Asta deși am înțeles că abia spre finalul sarcinii se pun kilogramele multe. Fac în continuare sport, cu mare grijă și exerciții dedicate graviduțelor, care să nu pună copilul în pericol. Îmi este frică de naștere, medicul meu va decide în ultima lună de sarcină dacă va fi naștere naturală sau cezariană. Primesc o grămadă de sfaturi, unele mă ajută, altele mă bagă și mai tare în sperieți.(...) Îmi doresc foarte mult să o alăptez. Sper să mă ajute și organismul, nu pot controla chiar totul", a declarat Adelina Pestrițu în cadrul emisiunii "Prietenii de la 11", de la Antena 1.

O să fiu și mireasă

Florin Ristei a ținut să precizeze că nu doar sportul este benefic pentru copilul din pântece, ci și muzica.
"Da, ai dreptate, deja ascultă foarte multă muzică. Cred că se va naște direct cântând la cât de multă muzică ascultă", a glumit Adelina, care spune că are planuri mari în viitorul apropiat, astfel că, după ce va deveni mămică, și își va creștina fetița, va îmbrăca și rochia de mireasă.

[citeste si]

"O să fiu și mireasă. Intenționăm să facem nunta după botez, dar nu am stabilit data. Prin noiembrie am vrea să facem botezul. Le luăm separat pentru că vrem să dăm importanța cuvenită ambelor evenimente", a dezvăluit Adelina, marți, la "Prietenii de la 11".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel