Acuzații grave la adresa procurorului care-l anchetează pe Voiculescu

Acuzații grave la adresa procurorului care-l anchetează pe Voiculescu
Acuzații grave la adresa procurorului care-l anchetează pe Voiculescu

Emilian Eva, unul dintre procurorii DNA care au instrumentat un dosar al lui Dan Voiculescu, este acuzat de fapte grave.

Emilian Eva, unul dintre procurorii care au instrumentat dosarul în care Dan Voiculescu este judecat privind modul în care a fost privatizat Institutul de Cercetări Alimentare, are „bube” mari! El este cercetat pentru abuz în serviciu pentru folosirea unor practici ilegale de procurare a mijloacelor de probă, fiind acuzat ca ar fi interceptat în mod abuziv convorbiri telefonice, scrie enational.ro, citat de pesurse.ro.

Emilian Eva este cercetat de Parchetul General după ce fostul prefect de Iași, Dragomir Tomaseschi, l-a acuzat că timp de trei luni, ar fi interceptat în mod abuziv convorbirile telefonice ale fostul subprefect de Iași, Cristian Angheluță.

„Cu rea credință, cunoscând faptul că respectivul număr de telefon nu era folosit de mine, ci de către subalternul meu, domnul Angheluță Cristian, procurorul Eva Emilian nu s-a conformat dispozițiilor procedurale ci a continuat să efectueze interceptarea convorbirilor purtate de acesta deși nu avea calitate în dosar”, se menționează în plângerea inaintată Parchetului de către Tomaseschi, actualmente avocat în Baroul Iași.

Mai mult, procurorul care a pus umărul la dosarul în care Voiculescu este suspectat de utilizarea unor “tehnici parapsihologice” și de “comunicare telepatică” a fost acuzat că a comis abuzuri și în 2011, când și-a trimis un coleg la pușcărie: pe procurorul DIICOT Moisescu. Moisescu îl acuză pe Eva că dosarul pe care i l-a întocmit este făcut „din răzbunare”, pentru că ar fi avut o „relație amoroasă pasageră” cu iubita lui Eva.

Anul trecut, Emilian Eva a mai avut o „mică problemă”. A fost acuzat că a pocnit o femeie care n-a cooperat. Potrivit ZiuaNews, victima Tatiana Crevetchi ar fi fost înjurată și aruncată de Eva pe scări. La propriu!

Emilian Eva a fost detașat de la Iași la structura centrală a Direcției Naționale Anticorupție fix atâta timp cât a fost nevoie de el pentru a-i trimite în judecată pe Dan Voiculescu în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare și pe George Copos în dosarul Loteria II.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel