EXCLUSIV  Actrița Sabina Brândușe, lecția SUPRAVIEȚUIRII. Patru zile în pădure, fără hrană. Interviurile Spectacola și DC News

Actrița Sabina Brândușe vine la interviurile Spectacola și DC News, sâmbătă, de la ora 12:00, pentru a povesti cum a supraviețuit patru zile în pădure, fără hrană. Aventura a făcut parte dintr-un experiment psihologic de dezvoltare personală.

Chiar dacă 2020 a fost un an al limitărilor și al restricțiilor, aventuroșii au găsit soluția pentru a se bucura la maxim de libertate. Actrița Sabina Brăndușe este unul dintre norocoși. 

Frumoasa actriță a mers într-o tabără de supraviețuire. A stat 4 zile în pădure, fără hrană, fără telefon și fără oameni. A dormit sub cerul liber, înconjurată de întunericul pădurii și de zgomotele animalelor sălbatice. Toată aventura a făcut parte dintr-un experiment psihologic, menit să o ajute să își depășească limitele și să se redescopere pe ea. 

Cum au decurs cele 4 zile în sălbăticie, cum a rezistat fără hrană și cum a transformat-o această experiență, aflați sâmbătă, de la ora 12:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel