Acord semnat între liderii opoziţiei şi preşedinte. Mihai Fifor, prima reacţie: România nu mai poate...

Mihai Fifor
Mihai Fifor

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Mihai Fifor, a reacţionat pe pagina sa de Facebook cu privire la semnarea acordului dintre liderii partidelor de opoziţie şi preşedintele Klaus Iohannis. De la semnarea acordului au lipsit reprezentanţii PSD şi ALDE, dar şi cei de la UDMR. 

"Îmi pare rău că președintele a ignorat apelul Partidului Social Democrat cu privire la acordul politic național. Am propus completarea acestui pact cu valori și principii europene esențiale pentru România pe care, însă, domnul Iohannis le ignoră deliberat, fiind captivat de-a dreptul de campania electorală în care se află de la începutul anului.

Ce înseamnă această tăcere absolută, această lipsă totală de reacție din partea domniei sale? Cu care din propunerile PSD nu a fost domnul Iohannis de acord? Cerem un răspuns. Pentru că românii merită un răspuns. Nu este și președintele celor care au votat în 26 mai pentru un parcurs european sănătos? Pentru ei nu se semnează acordul?

România nu mai poate avea un președinte interesat doar de propria campanie electorală. Aceste jocuri de imagine, încununate fastuos la Cotroceni sub semnul Aliantei Austeritatii PNL-USR-ProRomania, arată doar lipsă de seriozitate, de responsabilitate și de respect pentru români", a scris Mihai Fifor, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel