Accidente în ziua de Crăciun, în România. Circulația a fost întreruptă în Olt

Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Pexels

În ziua de Crăciun, accidente rutiere cu răniți și cu circulație întreruptă.

Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat luni seara că, din cauza unui accident rutier, traficul este oprit temporar pe DN 64 Piatra Olt - Drăgășani, în zona localității Strejești din județul Olt.

În urma coliziunii frontale, patru persoane necesită îngrijiri medicale, precizează sursa citată. Poliția estimează reluarea circulației în zonă după ora 22:00.

Accident în Brașov

Un alt accident a avut loc în județul Brașov, în zona localității  Lunca Câlnicului, unde un autoturism a lovit un atelaj hipo pe DN 11 Brașov - Chiș. În urma acestui accident, patru persoane au fost rănite, conștiente și au necesitat îngrijiri medicale.

Tractor căzut de pe un pod, în Caraș-Severin

Tot Centru Infotrafic a informat că informează că un cap tractor a căzut de pe un pod, pe DN 6 Orșova - Caransebeș, în zona localității Valea Timișului, județul Caraș-Severin.

Circulația a fost oprită pentru desfășurarea intervenției medicale, conducătorul auto fiindu-i aplicate manevre de  resuscitare la fața locului.

Citește și: Oamenii din Ministerul Transporturilor care se ocupă cu educaţia rutieră lipsesc de la dezbateri, critică Titi Aur. "Există doar ascuns după birou"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel