Accident pe Valea Oltului. Traficul rutier este blocat - Update

La această oră, pe Valea Oltului, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri în urma unui accidnt rutier care a avut loc în localitatea Boița. Două autoturisme s-au ciocnit rezultând trei victime, conștiente, neîncarcerate, transmite ISU Sibiu.

Update

"În accident au fost implicate 5 persoane. S-au acordat îngrijiri medicale persoanelor implicate, dintre care o femeie de 36 ani şi un băiat de aproximativ 6 ani au fost transportaţi la UPU Sibiu de către echipajul SMURD. Iar alte 2 persoane au fost transportate la UPU Sibiu de către echipajul SAJ", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Sibiu, Alina Voina.

Accidentul a fost provocat de un şofer de 66 de ani care a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu alt autoturism.

"Pe DN 7, km 247+300, în afara localităţii Boiţa, un şofer în vârstă de 66 de ani, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, într-o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 64 de ani. (...) Traficul este blocat total", a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Știrea inițială

Traficul rutier este blocat duminică dimineaţa, pe DN7 Valea Oltului, la ieşirea din localitatea Boiţa, din cauza unui accident rutier, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

"ISU Sibiu intervine de urgenţă cu un echipaj SMURD pe DN7, la ieşirea din localitatea Boiţa, la un accident rutier între 2 autoturisme. Din primele informaţii, sunt implicate trei persoane, dintre care un copil, conştiente, neîncarcerate. Intervine în sprijin şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Tălmaciu", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina. 

Vezi și: Cod Roșu de intervenție în urma unui accident cu 5 morți și 7 răniți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel