Accident naval pe Dunăre. Sunt înregistrate victime. Autoritățile intervin la fața locului

Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Agerpres
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Agerpres

Două ambarcațiuni au fost implicate în această seară într-un accident pe Dunăre. 

Este intervenție de urgență pe Dunăre, la Brăila, acolo unde două ambarcațiuni s-au ciocnit. Inspectoratul Județean de Poliție a anunțat că sunt înregistrate victime în urma accidentului. 

”În această seară, Biroul Județean de Poliție Transporturi Brăila a fost sesizat cu privire la faptul că pe Dunăre, în zona falezei s-au ciocnit două ambarcațiuni, două bărci, una de dimensiuni mari și cealaltă de dimensiuni mici, pescărească. İn urmă evenimentului a rezultat vătămarea corporală a două persoane, care au fost transportate la spital, pentru a li se acordă îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat de presă.

S-a deschis o anchetă

Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările.

”În prezent polițiștii se află la față locului și în continuare, efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a mai anunțat IPJ Brăila. 

Turişti salvaţi din apele Dunării la Sulina

Pe data de 17 mai 2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au intervenit pentru salvarea a şase turişti, cinci bărbaţi şi o femeie, care s-au răsturnat în apele fluviului Dunărea de pe o barca de agrement.

Eechipajul Poliţiei de Frontieră de pe o navă MAI ce aparţine Grupului de Nave Sulina, aflat în misiune de patrulare, a observat la intrarea pe canalul Sulina o ambarcaţiune de agrement cu şase persoane care s-a răsturnat în zona farului vechi, a informat Garda de Coastă.

Poliţiştii de frontieră au intervenit imediat pentru salvarea persoanelor, acestea fiind recuperate din apă şi aduse la bordul navei Gărzii de Coastă. Totodată, barca de agrement răsturnată a fost remorcată în portul Sulina.

Prin numărul unic de urgenţă 112 a fost solicitată în sprijin o ambulanţă la locul acostării, în portul Sulina, pentru ca persoanele salvate să primească îngrijiri medicale.

Evenimentul naval este anchetat de către poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Navale Sulina şi ANR Sulina, pentru a se determina cauzele şi împrejurările în care s-a produs. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel