Accident mortal taxi Suceava

Două persoane au decedat, miercuri, în Suceava, după ce taxiul cu care circulau a intrat în coliziune cu un autoturism, într-o intersecţie nesemaforizată din municipiu. 

Intersecţia unde s-a petrecut accidentul era nesemaforizată, pentru că marţi seara un alt autoturism a distrus stâlpul pe care era montat unul dintre semafoare. 

Un taximetru Dacia Logan în care se aflau doi septuagenari, o femeie şi un bărbat, a fost lovit în plin de un autoturism SsangYong care venea din sens invers, în momentul în care taximetristul a virat stânga. 

În urma impactului deosebit de puternic, bărbatul în vârstă de 70 de ani a fost aruncat din autoturism pe asfalt, iar femeia, în vârstă de 74 de ani, aflată tot pe bancheta din spate, a fost grav rănită. 

Răniţii au fost preluaţi de două ambulanţe sosite la faţa locului şi au fost transportaţi la spital, dar din cauza rănilor grave suferite au murit în Unitatea de Primire Urgenţe. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, vinovat de producerea accidentului ar putea fi taximetristul, în vârstă de 43 de ani, care nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. Poliţiştii nu exclud însă şi posibilitatea ca vina să îi aparţină şi şoferului de pe SsangYong care e posibil să fi circulat cu viteză prea mare, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel