Accident grav în locul în care și-a pierdut viața și Dan Sava de la Vacanța Mare. Două persoane au murit / VIDEO

Accident grav în locul în care și-a pierdut viața și Dan Sava de la Vacanța Mare. Două persoane au murit    /    Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Accident grav în locul în care și-a pierdut viața și Dan Sava de la Vacanța Mare. Două persoane au murit / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Un grav accident rutier a avut loc marți, 23 martie a.c., pe drumul E 87 (DN 39), la ieșire din localitatea 23 August.

Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în afara localității Mangalia. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbați, de 85, respectiv 24 de ani (vezi AICI).

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto în vârstă de 85 de ani, precum și a pasagerei din același autoturism, de 69 de ani. De asemenea, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 24 de ani, precum și a pasagerei din același autoturism, de 20 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/W88X5jLezPE" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Istoricul negru al zonei: zeci de persoane au decedat în același loc

Zona în care s-a produs teribilul accident pare să fie una blestemată. Zeci de persoane au murit în accidente, din diferite motive. Începând din 2015 până în prezent, peste 10 persoane au decedat, după ce au fost implicate în accidente produse aproximativ în același loc.

Astfel, la începutul lunii august 2015, cinci tineri și-au pierdut viața în urma unei coliziuni cu un alt autovehicul. Un an mai târziu, doi șoferi au murit, iar o femeie a ajuns în comă la spital, după ce unul dintre ei a încercat o manevră nereușită. Tot în 2016, în aprilie, într-un accident tras parcă la indigo, o femeie murea și doi bărbați ajungeau în stare gravă la spital, după ce mașina lor s-a răsturnat în apropiere de localitatea 23 August. Iar Lista poate continua.

De precizat că pe data de 16 iulie 1999, în aceeași curbă și-a pierdut viața, tot în urma unui accident, și actorul de comedie Dan Sava, fost membru al grupului de umor Vacanța Mare, precizează FocusPress.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel