Accident GRAV În Iași. Un șofer în vârstă de 88 de ani a murit în drum spre piață

Sfârșit tragic pentru un șofer de 88 de ani din Iași. Acesta a murit după ce a provocat un accident de circulație, în timp ce se îndrepta spre piață.

Un grav accident de circulaţie s-a produs miercuri dimineaţă în Iaşi. Doi pensionari care voiau să ajungă la piaţă cu maşina, au intrat în alte două autoturisme care circulau regulamentar, transmite ProTv.ro. În urma impactului brutal, şoferul în vârstă 88 de ani a murit pe loc, după ce s-a răsturnat cu maşina. Potrivit poliției, nu au fost găsite urme de frânare pe carosabil.

“Echipajul de Terapie Intensivă a început manevrele de resuscitare în paralel cu descarcerarea. Aceste manevre s-au continuat pe timpul transportului şi la ajungerea în UPU a Spitalului Sf Spiridon. Din păcate, după aproape o oră de resuscitare s-a declarat decesul.”, a declarat Prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD Iași.

Soţia pensionarului, în vârstă de 85 de ani, rămâne internată în spital, dar, potrivit medicilor, ea este acum în afara oricărui pericol. Polițiștii susțin că este posibil ca șoferului să i se fi făcut rău în timp ce șofa. Oamenii legii au întocmit un dosar penal, în care efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel