Accesul pe străzile oraşului Târgovişte, permis doar pe bază de parolă

Mitingul PSD de la Târgovişte nu a fost lipsit de incidente. Încă de la primele ore ale dimineţii, străzile adiacente zonei în care s-a desfăşurat întâlnirea dintre liderii PSD şi simpatizanţi au fost închise, iar accesul maşinilor a fost permis doar pe bază de invitaţie sau... parolă. Un târgoviştean a postat pe o reţea de socializare un videoclip în care un agent de poliţie îi cere parola pentru a intra în zona centrală a oraşului cu maşina, deşi acesta nu mergea la miting. 

"Nu puteţi intra pentru că nu aveţi tichet şi nici parolă", i-a transmis agentul de poliţie târgovişteanului. Paul Mihalache a insistat cu întrebările în speranţa că va reuşi să treacă de filtrul poliţiei, dar nu a avut sorţi de izbândă. 

"Ce parolă, despre ce e vorba? Nu ştiu despre ce vorbiţi", le-a spus acesta oamenilor legii. 

Traficul în zona centrală din Târgovişte, închis 

Deşi le-a transmis poliţiştilor că nu merge la mitingul PSD, Paul Mihalachi a fost sfătuit de oamenii legi să lase maşina în parcare şi să meargă la destinaţie pe jos. 

"Merg la meci, la Chindia, nu mă duc la miting!", a mai spus târgovişteanul poliţiştilor. "Mi s-a confirmat prin staţie, vă rog scoateţi maşina în afara părţii carosabile", a fost răspunsul prompt al agenţilor. 

PSD a organizat la Târgovişte un miting de amploare, la care au participat câteva zeci de mii de simpatizanţi PSD, prilej pentru liderul partidului, Liviu Dragnea, să facă o baie de mulţime. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel