”A scos milioane de oameni în stradă”. Orban a răbufnit

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Premierul Ludovic Orban a răbufnit, în fața Biroului Electoral Municipal, după votul de ieri de la Consiliul Legislativ.

„Ceea ce s-a întâmplat ieri, în Parlament, arată o dată în plus că majoritatea pesedistă din acest Parlament trebuie să plece acasă. Să pui în fruntea Consiliului Legislativ pe cel care s-a afirmat ca violatorul justiției independente din România, omul care a scos milioane de oameni în stradă prin proiectele aberante în domeniul justiției. Eu nu pot să înțeleg”, a comentat Orban, după numirea lui Florin Iordache în funcția de președinte al Consiliului Legislativ.

„Îmi arată clar că PSD și cei care au votat alături de PSD sunt în pragul nebuniei și nu mai au nicio legătură cu realitatea opțiunilor oamenilor. Este sfidător la adresa României și la adresa fiecărui român alegerea acestui... nici nu pot să-i spun aghiotant, acestei slugi a lui Dragnea, care a răspuns la toate comenzile absurde care i s-au dat și care este pus, iată, de o majoritate parlamentară în fruntea unei instituții fundamentale a statului”, a continuat premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel