A rămas cu opt vieţi. Motan blocat în sistemul de ventilaţie al unei maşini

Un motan din Anglia a scăpat teafăr după ce ar fi călătorit 130 km blocat în sistemul de ventilaţie al unei maşini.

Felina tărcată a fost observată abia când familia a parcat în Clacton-on-Sea (comitatul Essex) şi ar fi stat blocată în spatele grilei de ventilaţie al autoturismului Ford Focus până la două zile.

"Am oprit la malul mării şi mă jucam pe spaţiul verde cu fetiţa fratelui meu când m-am uitat în sus şi l-am observat. "Este norocos că l-am văzut. N-am idee de unde l-am luat pe micul nostru autostopist, s-ar fi putut întâmpla oriunde, a povestit Steven Kane, proprietarul maşinii.

O inspectoare de la Societatea Regală de Prevenire a Cruzimii faţă de Animale (RSPCA) a fost martoră la această scenă şi a contactat Asociaţia Automobiliştilor (AA) pentru a elibera pisica.

"Pisica a rămas blocată în grila maşinii, iar şoferul nu ştia sigur de cât timp era acolo sau de unde apăruse", a explicat Lucy Brennan care a dezvăluit că motanul a primit numele Ford.

Nici măcar rănit

Deoarece familia călătorise destul de mult în vacanţă, din Stevenage până în Clacton, el nu ştia cu exactitate locul în care pisica ar fi făcut autostopul în decursul ultimelor zile, însă maşina parcursese circa 80 de mile (130 de kilometri). Din fericire, motanul nu părea să fi fost rănit, ci era bine şi într-adevăr înţepenit. Am contactat AA care a intervenit pentru scoate farurile şi bara de protecţie eliberându-l astfel pe sărmanul pisoiaş, a adăugat Brennan.

Ford a fost consultat de personalul de la RSPCA Danaher unde a fost observată o problemă la coada sa care va trebui amputată. Apoi, dacă nu va fi dorit, Ford urmează să fie dat spre adopţie.

Am răsuflat cu toţii uşuraţi că a fost salvat, iar fratele meu vrea să-l adopte, a spus Kane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel