A pierdut 100 de kilograme după o experiență umilitoare la Marele Zid Chinezesc

BRITAIN OBESITY
BRITAIN OBESITY

Un bărbat din Marea Britanie, care cântărea 175 de kilograme, a reuşit să slăbească după ce a trăit o experienţă umilitoare în timpul unei călătorii în China. 

Ben Muscroft suferea de obezitate, însă a reuşit să piardă aproximativ 100 de kilograme după călătoria pe care a făcut-o în China. Potrivit Mirror, britanicul cântărea 175 de kilograme când a plecat în țara asiatică pentru a-și vizita fratele. Această călătorie i-a schimbat viaţa.

În primul rând, în avion a fost nevoit să ceară o prelungire pentru centura de siguranță din cauza volumului abdomenului său. Odată ajuns în China, a observat că oamenii de pe stradă se uitau ciudat la el.

Nu a putut vizita Marele Zid Chinezesc

Dar asta nu a fost cel mai rău lucru care i s-a întâmplat. Potrivit presei locale, cel mai mult l-a durut faptul că nu a putut vizita Marele Zid Chinezesc, deoarece starea lui fizică nu i-a permis.   

Astfel că, după călătoria chinuitoare și umilitoare în China, a decis să slăbească. Ben s-a alăturat unei organizații specializate în programe de control al greutății, la care au participat tatăl și sora sa. Acolo a cunoscut-o pe Karen Parker, actuala sa parteneră de viaţă.

Acum, după câţiva ani, Ben duce o viaţă normală şi se gândeşte la o nouă călătorie în China, potrivit 20minutos.es.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel