A murit o stea de cinema de la Hollywood

Actriţa americană Charmian Carr, celebră pentru filmul 'Sunetul muzicii'' (''The Sound of Music'') a decedat la 73 de ani, scrie Agerpres. Filmul a câştigat premiul Oscar în 1966, depăşind la acea vreme celebra peliculă ''Pe aripile vântului."

Charmian Carr a interpretat-o pe Liesl, cea mai mare dintre copiii von Trapp din filmul clasic Sunetul muzicii (The Sound of Music).  Moartea lui Carr a survenit, în Los Angeles, în urma unei forme rare de demență, informează BBC.

În filmul din 1965, Charmian Carr a interpretat cântecul Sixteen Going on Seventeen.

Carr s-a născut în Chicago, în 1942, și s-a mutat mai târziu în California cu familia. Mama sa a fost cea care a îndemnat-o să participe la audițiile pentru acest rol, deși Charmian nu luase lecții de actorie sau de canto.

Sunetul muzicii a avut un succes imens, depășind la acea vreme Pe aripile vântului, și a câștigat în 1966 Premiul Oscar pentru cel mai bun film.

Carr a scris două cărți despre experiența sa, Forever Liesl și Letters to Liesl, și a participat deseori la evenimentele realizate în onoarea celebrei producții cinematografice.

Adevărata Liesl, Agathe von Trapp, cea mai mare dintre copiii familiei de origine austriacă ce a inspirat filmul, a decedat în 2010, la 97 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel