A fost arestat pentru consum de droguri, iar acum marea pasiune este bucătăria: „Aveam nevoie de cuțitul ăsta în viața mea”

Antena 1
Antena 1

Un concurent de la „Chefi la cuțite a dezvăluit că în trecut a fost arestat pentru consum de droguri, iar bucătăria a fost pasiunea care l-a menținut pe linia de plutire. 

Concurentul determinat, care i-a impresionat pe jurații de la „Chefi la cuțite” le-a gătit un T-bone de vită asortat cu o garnitură din piure de ceapă shallot, chipsuri de usturoi și kale. Acesta s-a arătat încrezător la început, spunând că farfuria sa ar merita cuțitul de aur. Luca Pintea este din București și este bucătar șef al unui restaurant din Capitală. 

Chefii au fost surprinși de cantitatea mare de ceapă din compoziția garniturii și au comparat produsele din farfurie cu mâncarea de steakhouse din Statele Unite. 

Concurentul a dezvăluit că a început să gătească întâi în weekend acasă, apoi a fost nevoit să facă o alegere când a picat examenul de capacitate. Acesta a povestit despre experiența sa din restaurantele din Capitală, dar și din Ibiza, unde a fost doi ani. „Din cauza anturajului nepotrivit m-am obișnuit să consum anumite stupefiante, droguri. M-au arestat aici în țară în ziua în care trebuia să plec pe vas în Franța”, a mai relatat concurentul. Acesta este în prezent sub control judiciar. 

„Consumam, am ajutat un prieten care voia și el. Acel prieten în ghilimele a fost cel care m-a băgat în asta”, a mai spus Luca. 

Concurentul a trecut mai departe în concurs. „Aveam nevoie de cuțitul ăsta în viața mea”, a spus la final Luca Pintea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel