8 plante care alungă necazurile din casa ta. În schimb, aduc bunăstare și energie pozitivă

Dincolo de aspectul decorativ, plantele în ghiveci pot îmbunătăți starea de spirit a unei persoane și energia din casă.

Anumite plante sunt capabile să purifice aerul dintr-o încăpere, în timp ce altele pot oferi un sentiment de bunăstare, pace și chiar ameliorare a stresului. A scăpa de energia negativă din jurul tău este un pas important pentru a-ți recâștiga sănătatea și fericirea. Decorează-ți casa sau terasa cu aceste plante, pentru o energie pozitivă și fericire:

1. Crinul Păcii

Crinul Păcii se crede că oferă prosperitate spirituală, mentală și fizică. Îmbunătățește energia în casă prin purificarea aerului și neutralizarea gazelor nocive din interior. Această plantă crește bine în medii întunecate, cum ar fi un birou sau într-un colț, ferită de soare. Așezarea ei în dormitor este benefică pentru un somn odihnitor. 

2. Iasomie

Iasomia atrage energie pozitivă și ajută la consolidarea relațiilor și la construirea romantismului. Mirosul său dulce și plăcut poate ajuta la calmarea unei minți stresate. Această plantă ar trebui să fie amplasată lângă o fereastră orientată spre sud, iar în grădină, ar trebui să stea în zona de nord, est sau nord-est.

3. Rozmarin

Rozmarinul este indicat pentru sănătatea mentală și fizică, deoarece purifică aerul din casă și ține departe toxinele dăunătoare. Mirosul de rozmarin poate îmbunătăți starea de spirit, reduce oboseala și combate anxietatea. De asemenea, îmbunătățește memoria și tratează insomnia. Păstrează rozmarinul într-un loc însorit și ai grijă să nu-l uzi prea mult.

4. Bambus norocos (Dracaena braunii)

Bambusul norocos este folosit în Asia de mii de ani ca simbol al norocului și prosperității. Conform Feng shui, forma verticală a bambusului norocos ne influențează energia vieții, vitalitatea și activitatea fizică. Bambusul norocos este o plantă ce nu necesită multă întreținere. Așază-l în colțul unei camere cu lumină redusă, departe de lumina directă a soarelui. 

5. Orhidee

Conform principiilor Feng shui, orhideea atrage energia pozitivă în casă, îmbunătățind, totodată, sănătatea proprietarilor. Orhideea are flori rezistente, care vin într-o varietate de forme și dimensiuni, și are un parfum dulce și plăcut, care servește ca un stimulent al dispoziției. Orhideele eliberează oxigen pe timp de noapte, astfel încât dormitorul este un loc bun pentru păstrarea acestei plante.

6. Aloe Vera

Planta de Aloe Vera poartă noroc și ține departe ghinionul. Poate fi folosită și pentru numeroasele sale beneficii vindecătoare. Așază Aloe Vera într-un loc ferit de soare și udă planta des. Energia pe care o eliberează planta de Aloe Vera poate combate ghinionul și vibrațiile negative.

7. Busuiocul sfânt

Se consideră că busuiocul sfânt curăță aerul de energie negativă și atrage vibrații pozitive într-o casă. Este una dintre puținele plante care emit oxigen 20 de ore pe zi, absorbind în același timp gaze nocive din mediu. Busuiocul sfânt este un puternic antioxidant cu proprietăți antibacteriene, antifungice și antiinflamatoare. Planta trebuie să stea în zona de nord, est sau nord-est a casei sau grădinii. 

8. Crizantemă

Crizantema reprezintă puritatea și onestitatea și se crede că are puteri de vindecare. De asemenea, purifică aerul și elimină toxinele din casă. Așază această plantă în zonele tensionate ale casei (dormitor), pentru a emana energie pozitivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel