7 mai 1986 - Tudorel Stoica, categoric: Nu se va mai repeta niciodată

7 mai 1986 - Tudorel Stoica, categoric: Nu se va mai repeta niciodată
7 mai 1986 - Tudorel Stoica, categoric: Nu se va mai repeta niciodată

Tudorel Stoica, marele absent din finala de la Sevilla, a fost sărbătorit și el aniversarea a 33 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor de către Steaua București, la Cercul Militar.

Tudorel Stoica, fostul căpitan al Stelei, dar suspendat pentru finala de la Sevilla, a declarat, marţi, la aniversarea a 33 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni, că performanţa lui şi a colegilor de la Steaua din 1986 nu va mai putea fi repetată niciodată de o echipă de fotbal din România. '7 mai este o zi specială pentru noi, cei care am realizat o performanţă extraordinară, dar şi pentru fotbalul românesc. Pentru că performanţa din 1986 nu se va mai repeta niciodată din păcate. Este o mândrie că Steaua este prima echipă din Europa de Est care a câştigat Cupa Campionilor Europeni şi, în plus, având în componenţă numai jucători români. De asemenea, este extrem de important faptul că Steaua, cu Gică Hagi, a reuşit să câştige şi Supercupa Europei, un trofeu pe care multe mari echipe din Europa l-au câştigat doar acum câţiva ani, cum a fost Bayern Munchen', a afirmat fostul căpitan al formaţiei militare.

Fără bani, fără valoare, fără structură...

'Spun că nicio echipă românească nu va mai câştiga Liga Campionilor pentru că este diferenţa prea mare faţă de cluburile puternice... mă refer la bani, la valoare, la structură, la condiţii. Din păcate, la noi condiţiile de pregătire au scăzut, nu putem să ne comparăm cu echipele din Europa de Vest. Noi nu mai apucăm să mai ajungem nici măcar în grupele unei competiţii europene, asta este. Dar sperăm ca fotbalul românesc să revină. Generaţia de la naţionala Under 21 este una talentată, sper ca ei să reuşească la Campionatul European', a adăugat Stoica.

Tudorel Stoica a participat, marţi, alături de foştii săi colegi de la Steaua din 1986, la o festivitate organizată de Clubul Sportiv al Armatei la Cercul Militar Naţional din Bucureşti cu ocazia aniversării a 33 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni.

Citește și:

7 mai 1986 - Victor Piţurcă: 33 de ani de la cea mai fericită zi

7 mai 1986 - Steaua câștigă Cupa Campionilor Europeni. Marele regret al lui Duckadam


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel