6 noiembrie 2018. Astrolog: Ce se va întâmpla azi

Ioan Burculeţ, specialist în astrologie, devenit cunoscut în România după ce a prezis victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din 2014, susține că, marți, 6 noiembrie, sectorul profesional va cunoaște o îmbunătățire.

„Marți, în prima parte a zilei, avem la dispoziție simțul estetic pe care îl putem folosi în toate activitățile și acțiunile noastre. Va fi o zi a inspirației de moment, fie că discutăm despre planul profesional, cel personal, raporturile și relațiile socio umane sunt la nivelul așteptărilor astfel încât fuzionarea și implicarea în muncă de echipă vor da rezultate. Sectorul profesional va cunoaște o îmbunătățire pentru moment și, dincolo de unele auspicii negative, vom trece mult mai ușor peste nemulțumiri, în condițiile și contextul în care vom da dovadă de înțelegere, responsabilitate și continuitate. Ședințele și întrunirile din sectorul profesional vor aduce cu siguranță beneficii!”, a precizat pe blogul Constelația Destinului Ioan Burculeț.

„Astăzi este ultima zi de manifestare a Lunii în descreștere și chiar dacă unii dintre noi vom fi epuizați, nuanțele nu sunt atât de grave. Totuși, un bioritm al zilei poate să ne avantajeze în dozarea potențialului și al consumului emoțional. Raporturile și relațiile dintre noi, frați și surori, pot avea de suferit în a doua parte a zilei dacă nu vom fi conștienți de emoțiile negative. Un membru al familiei poate avea de suferit, însă, prin felul nostru de a fi, avem capacitatea să ridicăm moralul celorlalte persoane din jur”, conform astrologului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel