5G România. ANCOM, eveniment dedicat noilor tehnologii

Mihai Ciobanu / 21 noi 2018 / 07:04 Salveaza PDF Comentarii
Bucureștiul devine ”smart”
Descriere foto: Bucureștiul devine ”smart”

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) organizează, miercuri, o nouă ediţie a conferinţei internaţionale anuale, dedicată în acest an subiectului de actualitate la nivel mondial în domeniul comunicaţiilor electronice: tehnologiile 5G. 

În cadrul conferinţei, cu titlul '5G - motorul celei de-a patra revoluţii industriale', vor fi prezentate obiectivele şi direcţiile de acţiune ale statului, aşa cum au fost identificate prin Strategia Naţională privind implementarea 5G. 

Potrivit organizatorilor, evenimentul va aduce la masa discuţiilor factori de decizie politică, reprezentanţi ai autorităţilor de reglementare, furnizori de conţinut şi inovatori, operatori de reţele, producători de echipamente şi reprezentanţi ai mediului academic, pe parcursul a trei sesiuni interactive şi interesante pentru a discuta despre noua tehnologie ce va marca o perioadă de evoluţii rapide în viaţa fiecăruia dintre noi. 

De asemenea, în marja conferinţei va fi organizată o expoziţie în care producătorii de echipamente vor prezenta prototipuri de echipamente capabile să susţină tehnologiile 5G.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27