40% dintre femei își înșeală partenerul. Motivele invocate

40% dintre femei își înșeală partenerul, potrivit unui sodaj publicat de cotidianul britanic Daily Mail.

Peste 1.000 de femei de toate vârstele au particpat la sondajul realizat de Femail, care scoate la suprafaţă infidelitatea lor într-un procent de 40%. De asemenea, 47% dintre soți sau parteneri nu știu că au fost înșelați, conform femeilor chestionate.

Mărturiile lui Stephanie, o femeie în vârstă de 40 de ani din Manchester care locuiește împreună cu soțul ei și fiica acestora de 14 ani, și care a participat la acest studiu, scoate la iveală faptul că infidelitatea femeilor este legată de ieșirea din cotidian, dar, evident, și de plăcerile fizice.

Stephanie nu dorește să-și părăsească soțul, acest fapt ar distruge familia și viața care o face fericită în general. 'Îmi place casa noastră, avem o viață socială bună. Dorm cu Michael cam o dată pe săptămână. OK, mi se pare un pic plictisitor după aproape 20 de ani împreună. El chiar este un tip plictisitor încât mi-ar plăcea adesea să găsească altceva de spus şi de făcut. Dar, îl iubesc și nu-mi pot imagina să-mi petrec viața cu altcineva.'

Chiar dacă amantul lui Stephanie are și el o soție, femeia susține că nu este geloasă față de soția lui și spune ca nu vrea nimic pe termen lung cu acesta. 'Niciunul dintre noi nu vrea nimic pe termen lung. Dacă ar anunța că își va părăsi soția, sincer, aș fugi'. Aceasta a adăugat faptul că ar trebui să se simtă vinovată pentru că și a trădat fiica sa și tată ei...dar, 'Cred că sunt mai fericită acasă, dar nevoile mele sexuale sunt satisfăcute în altă parte. Nu e bine?' a conchis Stephanie.

O alta participantă la sondaj a evidențiat faptul că se simte abandonată sau ignorată de partener și acest lucru este dureros încât caută afecțiune în altă parte, la un alt partener. Există, desigur, multe alte motive pentru care femeile sunt infidele: o aventură poate fi un act de răzbunare față de un partener sau un mod de a-și exprima frustrarea la un comportament nerezonabil al partenerului. Pentru altele, poate fi pur și simplu un model de comportament adânc înrădăcinat din cauza stimei de sine scăzută, lipsa de grijă pentru ceilalți sau revenirea la relații timpurii distructive.

Terapeutul în problemele cuplurilor Hilda Burke nu este surprinsă. 'Lucrul care creează probleme într-o relație poate fi un serviciu greu, o dependență sau chiar copiii tăi. Cu siguranță, în practica mea, acestea tind să fie problemele pe care oamenii mi le spun, dar nu își doresc foare mult ajutor în urma unei aventuri.' a spus aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel