EXCLUSIV  4, 13 și 24 august 2020, datele pe care nu o să le uiți niciodată! Ce urmează să se întâmple

Horoscop
Horoscop

Cel mai marcant tranzit al anului 2020 este cel al lui Marte în Berbec. 

Tranzitul lui Marte în Berbec a început chiar duminică, 28 iunie, și se va încheia pe 7 ianuarie 2021. „Marte străbate un semn zodiacal în aproximativ două luni, dar de data aceasta va dura mult mai mult: între 28 iunie 2020 - 7 ianuarie 2021. Și asta pentru că Marte va și retrograda, în perioada 10 septembrie - 14 noiembrie”, a explicat Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Putem trece la treabă! Marte în Berbec este vizionar, e deschizător de drumuri. (…) E un moment oportun să vă apucați de sport, puțină mișcare. Marte în Berbec nu are limite!”, a precizat Daniela Simulescu.

Date de reținut

Însă, Marte în Berbec va retrograda și va face aspecte ce vor avea un impact majore. „Vor apărea tensiuni, chestii noi, lumea se supără, comentează. Pe 4 august, Marte va face careu cu Jupiter. Vom avea exces de zel, vom simți că putem, vom simți că lumea este a noastră. Pe 13 august, Marte va face careu cu Pluto. Luptele de putere vor fi foarte serioase, mai ales la nivel mondial! Vor fi certuri în spatele cortinei. Pe 24 august, o dată importantă, Marte face un careu cu Saturn. Ne vom autosabota, există riscul unor probleme de sănătate, conflicte ce vor ține foarte mult. Ne vom plânge, victimiza”, a spus astrologul.

Avem, totuși, șansa să o luăm de la început!

Despre acest tranzit important, dar și despre cum li se va schimba viața zodiilor, aflați mai multe în cadrul emisiunii realizate de astrologul DCNews, Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel