24 de predicții pentru 2019. Greii din economie vorbesc

euro
euro

DC Business a scris care sunt cele 24 de predicții pentru 2019. Vorbim despre șapte grei din economie care văd schimbările de anul viitor.

În 2019, modul în care trăim continuă să se schimbe, odată cu maturizarea adoptării tehnologiilor și creșterea ponderii generațiilor native digital în forța de muncă. Pentru a se păstra relevante, companiile vor spori personalizarea serviciilor și viteza lor, oriunde și oricând. Deși tendințele sunt generate de accesul crescut la date, de cloud, de AI și de inter-conectivitate, deci de tehnologie, cei care impun schimbarea sunt clienții și modul în care ei își re-definesc prioritățile.

Va crește astfel presiunea pe schimbarea modelelor de business. Angajații își doresc mai multă flexibilitate, clienții vor disponibilitate 24/7 și acces rapid la produse și servicii fiind de asemenea mult mai conectați și sensibili la impactul în comunitate.

Una dintre marile provocări ale anului 2019 va fi capacitatea autorităților de a ține pasul cu aceste transformări și de a răspunde cu politici care să susțină transformarea mediului de afaceri și dorințele publicului larg.

Citiți continuarea pe DC Business.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel