20 de percheziţii într-un dosar cu prejudiciu de 16.000.000 de lei

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Iaşi, efectuează 20 de percheziţii domiciliare, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în evaziune fiscală în formă continuată, delapidare în formă continuată şi spălarea banilor.

Astăzi, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Iaşi, pun în executare 20 de mandate de percheziţie domiciliară, în judeţele Iaşi şi Suceava, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea faptelor şi la imobilele unde există date că s-ar afla obiecte sau înscrisuri ce au legătură cu faptele.

Din cercetările efectuate până în prezent, prejudiciul în cauză este de aproximativ 16.000.000 de lei. Sunt puse în aplicare 20 de mandate de aducere, emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea faptelor, transmite IGPR.

La acţiune participă poliţişti din cadrul I.P.J. Suceava şi jandarmi, iar în cauză s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel