20-25 noiembrie 2018. Astrolog, previziuni pentru toată săptămâna

Facebook / Ioan Burculeț
Facebook / Ioan Burculeț

Astrologul Ioan Burculeţ, devenit cunoscut în România după ce a prezis victoria lui Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale din 2014, precum şi cutremurul devastator din Italia, din octombrie 2016, a făcut o serie de previziuni pentru această săptămână.

Iată previziunile lui Ioan Burculeț pentru această săptămână:

Marți 20 Noiembrie a.c. zi guvernată de planeta Marte fără cele 3 ceasuri rele va fi o zi sensibilă din toate punctele de vedere. Dinamismul zilei poate fi grefat pe formă de manifestare negativă a emoțiilor noastre, de aici rezultând agitația, polemicile, orgoliile că formă de manifestare. O zi mai agitată din toate punctele de vedere în care trebuie să ne păstrăm cumpătul, să nu ne lipsească rațiunea și va trebui gândit de două ori înainte de a trece la acțiune. O formă de agresivitate verbală care va trebui eliminată din sectorul profesional și care predispune la analize greșite, incoerența și acțiunile hazardate care să ne păteze popularitatea în rândul superiorilor și al colegilor! Financiar va trebui să fim foarte atenți la investiții, achiziții și parteneriate. Ne putem confruntă cu neregului și situații delicate în acest sector de manifestare și va trebui să evităm pierderile care pot fi considerabile. Ziua de astăzi nici la capitolul sănătate nu ne avantajează. Migrenele, problemele care vizează dentiția, sistemul nervos central vor fi afectate cu ușurință datorită conjuncției Luna-Uranus în semnul zodiacal Berbec.

Ziua guvernată de planeta Mercur, Miercuri 21 Noiembrie a.c. va pune în evidență importantă investițiilor, acumulărilor și întreg sectorul financiar va fi important că și formă de manifestare. Ne vor avantaja proiectele viabile în plan profesional și ne vom îndrepta atenția către câștig. O zi favorabilă din acest punct de vedere! Tot ceea ce are legătură cu promovarea și organizarea din planul profesional va fi binevenit. Avem la orizont mai multe deschideri și oportunități, însă va trebui să constientizem nuanțele favorabile din acest punct de vedere și să ne cuantificăm activitățile în toate direcțiile care duc către realizare, în caz contrar lăsăm să treacă norocul pe lângă noi. Starea de sănătate va cunoaște cunoaște o ușoară depreciere și vulnerabilitățile la tronsonul inferior, picioare, genunchi, articulațiile și oasatura în general pot avea de suferit. Însă va trebui să avem în vedere și fenomentul inflanatoriu că și mod de manifestare în organism. Raporturile și relațiile cu cei mici vor prima către orele serii și aici interacțiunea cu aceștia va conduce către constructivitate, învățare și acumulare de cunoștințe noi!

Joi 22 Noiembrie a.c. oportunități în planul financiar. Va fi o zi importantă din prisma acestei nuanțe. Tot ceea ce înseamnă investiție, acumulare de bunuri sau finanțe. Tranzacțiile și speculațiile constructive vor prinde contur pe întreg parcursul zilei, element conferit pentru toate cele 12 semene zodiacale. Depinde în cele de urmă de noi cum vom reuși să ne gestionăm și să focusam energia materială în favoarea noastră! O zi mult mai relaxantă din toate punctele de vedere în care situațiile de moment ne vor motiva atât în sectorul profesional, financiar, sentimental dar și realizările și schimbările la nivel de proprie personalitate! De astăzi va începe tranzitul Soareleui în semnul zodiacal Săgetător și vom cunoaște un dinamism aparte, corespunzător elementului foc. Vom avea forță de manifestare mult mai focusată pe obiectivele noastre și vom trece la acțiune în mod categoric. Un beneficiu pentru nativii care au ocupații în sectoarele de activitate care are legătură cu raporturile și relațiile internaționale, jurnalismul, scrisul, politică și cadrele didactice. Atmosfera în cămin la orele serii va fi mult mai detensionată. Se va nuanță constructivitatea în dialoguri, planuri și proiecte familiale pentru viitorul apropiat! O serie de modificări care vin la timp că și formă de manifestare.

Începutul de weekend, Vineri 23 Noiembrie a.c. culminează cu fenomenul de lună plină în constelația Gemeni. O zi complexă din toate punctele de vedere în care va trebui să dăm dovadă de foarte multă toleranță în raporturile și relațiile socio-umane, atât în mediul profesional dar și relațiile dintre noi și anturaje, grupuri de prieteni, cunoscuți! Condensarea formei de energie va fi unul puternic activat pe latura emoțională negativă! Din acest punct de vedere va trebui să gândim de două ori înainte de a lua decizii sau înainte de a acționa. Vor există turbulențe în sectorul profesional și în comunicare. O zi predispusă la accidentări organice, în trafic va trebui să fim mult mai precauți și totodată să nu luăm decizii la impuls. Către orele serii va trebui să fim mai toleranți și să nu dăm curs provocărilor venite din partea vecinilor, rudelor de gradul doi sau apropiaților. Un interval că formă de manifestare care poate evidenția starea emoțională negativă, incordarile, tendința de a calomnia sau un limbaj scăpat de sub control. Starea de sănătate poate avea de suferit în cazul bolnavilor cu afecțiuni cronice. Sistemul nervos central va trebui menajat și dacă renunțăm la tot ceea ce înseamnă dezordine că formă de manifestare o să avem parte de liniște! O zi complexă în care va trebui să ne menajăm și în plan sentimental, atât în contextul cuplurilor căsătorite sau relațiilor care sunt la început.

Sâmbătă 24 Noiembrie a.c. situația descrește în intensitate, însă vor mai fi unele reminescente pe care va trebui să le controlăm în prima parte a zilei. Ca formă de manifestare pentru nativiii care desfășoară activități profesionale va trebui mai multă moderare în dialog și acuratețea va trebui să fie la ea acasă că și formă de exercitare a tot ce numim atribuții profesionale. Din a două parte a zilei, situația va fi mult mai echilibrată și se vor evidenția dorința de a călători, a cunoaște și comunicare. Aceste aspecte vor face că pe întreg parcursul zilei să se manifeste dorința de a petrece clipe minunate în interiorul căminului și activitățile pot fi diverse, de la recreere până la vizite în cadrul familiei unde vor fi vizați frații, surorile, unchii, mătușile sau cumnații! O revenire în sectorul stării de sănătate și modul de manifestare emoțional, ceea ce contribuie la un echilibru perfect pentru acest final de săptămâna.

Duminică 25 Noiembrie a.c. se vor evidenția starea de armonie, liniște și echilibru în interiorul căminului. Luna și prezența ei în constelația Rac motivează toți cei 12 reprezentanți ai semnelor zodiacale să își îndrepte atenția către acest sector de manifestare. Discuțiile, stările de reverie, rememorarile din trecutul apropiat și bilanțul de pe întreg parcursul săptămânii va contribui la schimbarea direcției de manifestare și interese pentru mulți dintre noi. Categoric vom vedea manifestările și lucrurile cu alți ochi și din unghiuri diferite. Vom mobiliza familia și pe membrii ei, mai mult ne vom reveni după o săptămâna a extremelor și vom respiră ușurați că această se încheie într-o zi superbă de Duminică! Își va reveni de la sine sectorul sentimental și formă comunicării, declarațiile de iubire și ajutorul în interiorul căminului vor schimbă radical situația și formă de manifestare, nuanțând acele energii benefice și care prin aspectarea lor vor contribui la determinism, pentru că fiecare membru al familiei va fi motivat! Ultima zi din săptămâna va aduce echilibru, focusarea și dinamismul, calități care au avut de suferit pe întreg parcursul acestei săptămâni!”, a scris Ioan Burculeț pe blogul Constelația Destinului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel