15 noiembrie 2018. Astrolog: La ce trebuie să renunți

Astrologul Ioan Burculeț, cu referire la ziua de 15 noiembrie, a spus că aceasta va fi guvernată de Jupiter, oferind totodată câteva sfaturi.

„Jupiter guvernează ziua de joi 15, noiembrie, și va trebui să renunțăm la agresivitatea verbală, la graba în luarea deciziilor și încăpățânarea excesivă. Dacă nu vom echilibra toate aceste aspecte importante, riscăm ca în prima jumătate a zilei să avem probleme de gestionare, organizare și să pierdem timp inutil în defavoarea noastră!”, precizează astrologul Ioan Burculeț.

„Dinamismul va fi la el acasă și tot ceea ce va avea legătură cu planul emoțional va fi echilibrat, astfel încât vom avea parte de progrese nu numai în sectorul profesional ci și în cel personal ca și acțiuni care prin nuanța lor să aducă elementul de constructivitate! Va există echilibru și în sectorul financiar, vom fi mult mai mulțumiți de prioritățile și oportunitățile din acest plan, care, deși pare greoi la începutul zilei, din a doua parte a ei, ne vom focusa independent de voința noastră către tot ce înseamnă realizare”, anunță astrologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel