15 noiembrie 2018. Astrolog: La ce trebuie să renunți

Rodica Mitu / 15 noi 2018 / 01:00 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Astrologul Ioan Burculeț, cu referire la ziua de 15 noiembrie, a spus că aceasta va fi guvernată de Jupiter, oferind totodată câteva sfaturi.

„Jupiter guvernează ziua de joi 15, noiembrie, și va trebui să renunțăm la agresivitatea verbală, la graba în luarea deciziilor și încăpățânarea excesivă. Dacă nu vom echilibra toate aceste aspecte importante, riscăm ca în prima jumătate a zilei să avem probleme de gestionare, organizare și să pierdem timp inutil în defavoarea noastră!”, precizează astrologul Ioan Burculeț.

„Dinamismul va fi la el acasă și tot ceea ce va avea legătură cu planul emoțional va fi echilibrat, astfel încât vom avea parte de progrese nu numai în sectorul profesional ci și în cel personal ca și acțiuni care prin nuanța lor să aducă elementul de constructivitate! Va există echilibru și în sectorul financiar, vom fi mult mai mulțumiți de prioritățile și oportunitățile din acest plan, care, deși pare greoi la începutul zilei, din a doua parte a ei, ne vom focusa independent de voința noastră către tot ce înseamnă realizare”, anunță astrologul.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26