”13 penali din parlament vs. o agenţie de publicitate”. Ciutacu: Hai sictir cu solidaritățile!

Bogdan Cotigă / 02 noi 2018 / 19:12 Salveaza PDF Comentarii
Victor Ciutacu
Descriere foto: Victor Ciutacu

Directorul agenţiei de publicitate Papaya Advertising, Robert Tiderle, va fi audiat la sediul Direcţiei de Investigaţii Criminale. Anunțul vine după ce 13 parlamentari au depus plângere privind clipul ”Copiii referendumului“, prin care agenţia a îndemnat la boicotul referendumului pentru familia tradiţională.

Robert Tiderle a făcut precizarea pe Facebook unde a publicat citaţia.

”Ca urmare a înregistrării sesizării în evidenţele Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, ce are ca obiect memoriul adresat de un grup de 13 parlamentari cu privire la clipul intitulat Copiii referendumului realizat de SC. Papaya Advertising SRL, vă invităm să vă prezentanţi în data de 6.11.2018 orele 8.30, la sediul Direcţiei de Investigaţii Criminale (...) în vederea clarificării tuturor aspectelor referitoare la obiectul sesizării", se arată în adresa respectivă.

”13 penali din parlament vs. o agenţie de publicitate. Până marţi o să număr minutele", a notat Tinderle pe Facebook.

Victor Ciutacu a comentat acest subiect.

”Deja pișă ochii influensării lu' pește prăjit că ne persecută miliția creativii cu succes la banii de la stat. Când ne-a chemat pe noi, 40 la pachet, să dăm cu subsemnatul la procuratură, că poate s-o sparge vreunul în anchetă și o mărturisi cum l-a scos pe Sebi peste graniță pitit într-o călimară, aceleași gunoaie își frecau mâinile de bucurie că ne-o lua și ne dă în lanțuri propaganda. Așa că hai sictir cu solidaritățile pe baza ordinului de zi pe unitate!”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26