EXCLUSIV  100 de cai omorâți și schingiuiți la Constanța de un procuror. Marinescu: Așteptăm ca CSM să îl suspende! E un pericol pentru justiție!

Cai maltratați la Techirghiol  Captură Video Puya © Scandalos Music
Cai maltratați la Techirghiol Captură Video Puya © Scandalos Music

Marius Marinescu, președintele Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului (FPAM), speră să se judece în regim de urgență cazul celor 100 de cai omorâți la Constanța, unde este implicat direct un procuror de la DIICOT Constanța.

'Așteptăm ca CSM să îl suspende din funcția de procuror pe Marius Valentin Ţucă, este acuzat de fapte foarte grave, incompatibile cu calitatea de procuror DIICOT, dar și pentru lipsa bunei reputații. A început urmărirea penală împotriva domnului procuror, acuzat de ucidere cu intenție și cruzimi asupra animalelor în formă continuat, sancțiunea penală fiind de circa 20 de ani de pușcări conform Legii de protecție a animalelor.' a declarat Marius Marinescu.

'Au fost masacrați aproximativ 100 de cai. Parchetul și Instanța trebuie să țină cont de consecințele agravante deoarece domnul procuror Țucă trebuia să aplice legea, nu să o încalce.' a menționat Marinescu.

'Sperăm să se judece în procedură de urgență, iar sancțiunea să fie exemplară! Ca sancțiune complementară, sperăm ca instanța să îi interzică pe 5 ani de zile deținerea animalelor, conform Legii 205/2004. Domnul procuror e un pericol pentru justiție și în respectarea drepturilor cetățenești.', a concluzionat senatorul Marius Marinescu, pentru DC News.

Amintim faptul că Marius Marinescu, președintele Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului (FPAM), a făcut o plângere la SIIJ pentru uciderea animalelor, cu intenție, fără drept și pentru rănirea și schingiurea acestora. SIIJ a transmis FPAM că plângerea a fost înregistrată.

VEZI ȘI  Cai omorâți și schingiuiți la Constanța de un procuror. Marinescu: Demersul nostru, o PREMIERĂ în România

Foto:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel