10 alimente care te ajută să slăbeşti

Dietă
Dietă

Dacă vreţi să pierdeţi în greutate trebuie neapărat să includeţi o parte din aceste zece alimente în dieta voastră. Acestea sunt excelente atunci când vine vorba de pierderea kilogramelor în plus.

Iată care sunt cele zece alimente care nu trebuie să lipsească din dieta voastră:


Fructe bogate in vitamina C

Aceste fructe, cum ar fi de lămâia, portocalele, grepfrutul și alte citrice, fiind bogate în vitamina C, stimulează sistemul imunitar și ajută organismul să ardă mai multe calorii.

Scorțișoara

Scorțișoara este un aliat atunci când vrem să slăbim, deoarece scade nivelul zahărului din sânge. Și, de asemenea, unele studii au arătat că numai cu o jumătate de linguriță de scorțișoară este suficient să accelerați de 20 de ori mai mult procesul metabolic al zaharurilor.

Produsele lactate fără grăsimi

Proteinele și calciul furnizate de aceste produse lactate ajută corpul nostru să accelereze metabolismul, arzând astfel mai multe calorii.

Peștele

Peștele conține Omega 3, fiind foarte bun pentru reglarea colesterolului. Și este, de asemenea, un aliat mare atunci când vine vorba de a pierde în greutate, deoarece accelerează funcționarea întregului corp.

Strugurii sau merele

Ajută la eliminarea toxinelor datorită faptului că acestea conțin pectină. De asemenea, oferă o senzație mai mare de sațietate.

Iaurtul grecesc

Acesta este un aliat bun atunci când vine vorba să măncăm sănătos și să piardem în greutate. Conţine proteine de două ori mai mult ca iaurturile obişnuite, astfel încât organismul să poată digera aceste proteine trebuie să piardă mai multe calorii.

Este foarte important să consumați proteine atunci când ţineţi o dietă, deoarece astfel pierdem grăsimile.

Alte alimente care ajută la pierderea în greutate

Quinoa

Acesta este un alt aliment care a devenit foarte popular în momentul în care decidem să ţinem o dietă, deoarece este, de asemenea, o mare sursă de proteine. Quinoa conţine vitamina E, fier și zing.

Ceai verde

Ceaiul verde este cunoscut pentru proprietățile sale care ajută la slăbit. Acesta ajută organismul să ardă grăsimile.

Pepenele verde

Acest fruct conține multe substanțe nutritive și foarte puține calorii, este antioxidant și asigură vitaminele C și A.

Ardei

Ardeii ajută la scăderea în greutate. Ei sunt o sursă excelentă de vitamina C, conțin mai mult din această vitamină decât fructele citrice, cum ar fi portocalele, lămâile etc. Ardeiul accelerează metabolismul, determinând organismul să ardă mult mai multe calorii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel