1 Martie - Mărțișor. Cele mai frumoase mesaje și felicitări

De 1 martie, oferă-le celor dragi, în dar, un mesaj sau o felicitare. Iată o colecție frumoasă de cuvinte și imagini.

MESAJE DE 1 MARTIE

1 Martie - Mărțișor. Cele mai frumoase mesaje și felicitări. Primeşte primăvara în viaţă şi în suflet... deschide-ţi aripile şi încearcă să zbori... închide ochii şi încearcă să visezi... nu-i aşa că e minunat?

1 Martie - Mărțișor. Cele mai frumoase mesaje și felicitări. Primăvara să-ţi aducă un mărţişor norocos, raze de iubire şi calde adieri de fericire!

1 Martie - Mărțișor. Cele mai frumoase mesaje și felicitări. Anotimpurile vin şi trec, dar fiecare dintre noi păstrează în sufletul său un anotimp. Încearcă să păstrezi primăvara!

1 Martie - Mărțișor. Cele mai frumoase mesaje și felicitări. Într-o zi cu soare în care miroase a sărbatoare, îţi dau şi eu mesaje primăvăratice cu arome de mărţişoare şi îţi urez: "O primăvară ca-n poveşti!"

1 Martie - Mărțișor. Cele mai frumoase mesaje și felicitări. Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană/colegă deosebită!

1 Martie - Mărțișor. Cele mai frumoase mesaje și felicitări. Firul roşu şi cel alb împletit cu gingăsie vrea să lege şi mai mult a noastră prietenie!

1 Martie - Mărțișor. Cele mai frumoase mesaje și felicitări. O primăvară plină de energie, entuziasm şi bucurii!

1 Martie - Mărțișor. Cele mai frumoase mesaje și felicitări. Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile.

1 Martie - Mărțișor. Cele mai frumoase mesaje și felicitări. Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Vă doresc să aveţi parte de o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări!

FELICITĂRI DE 1 MARTIE



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel