Zodia care, în 2019, are toate ușile deschise. Trăiește viața la maximum

Rodica Mitu / 18 ian 2019 / 08:19 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Anul 2019 va deschide multe uși pentru o zodie.

Cea mai potrivită perioadă de acţiune este formată din primele patru luni ale acestui an. Luna nouă în Berbec o vom întâlni pe 21 martie şi pe 19 aprilie. În jurul acestor zile pot avea loc două noi începuturi diferite. Ai putea să te muţi într-o altă localitate, să te reprofilezi în carieră, să începi o căutare personală, toate cu mult entuziasm şi încredere.

Zodia la care facem referire va simţi unele presiuni la începutul lunii martie cu privire la ceva ce trebuie să finalizeze. Obligaţiile tale faţă de familie şi casă reprezintă cea mai mare responsabilitate.

Dacă a achiziţionat un teren sau o proprietate, va fi nevoit/ă să plăteşti lunar pentru asta. Din fericire, dacă lucrează din greu şi își planifică programul de investiţii din februarie până la începutul lunii martie, iese învingător/oare. Din septembrie, parteneriatele îi pot aduce beneficii financiare.

VEZI ȘI: ZODIA care nu va uita niciodată 2019. Ce i se va întâmpla

Cariera are o importanţă mai mare acum. E posibil chiar să își schimbe locul de muncă. Dacă se produce o schimbare în acest domeniu, cel mai probabil, va avea loc de la sfârşitul lunii aprilie până în mai 2019 când cineva poate să îi facă o ofertă. Este vorba despre Berbec.

 

VEZI ȘI: Zodia care se îmbogățește. Va avea un an de neuitat!

VEZI ȘI: Zodia care nu trebuie să dea înapoi. Va triumfa în 2019!

VEZI ȘI: HOROSCOP 2019. Mariana Cojocaru, previziuni pentru TOATE zodiile


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27