Zlatan nu se lasă de fotbal, în ciuda zvonurilor care au apărut după operația acestuia. Maldini: „Intenția lui este să continue”

Zlatan Ibrahimovic intenționează să continue să joace în ciuda încheierii contractului său cu AC Milan și a unei pauze lungi care va urma după o intervenție chirurgicală la genunchi, a declarat vineri directorul clubului, Paolo Maldini.

 „Din câte am înțeles, intenția lui este să continue”, a declarat Maldini pentru Gazzetta dello Sport, la două zile după ce atacantul, care împlinește 41 de ani în octombrie, a suferit o intervenție chirurgicală care se așteaptă să-l scoată pe marginea terenului timp de opt luni.

"Am avut o întâlnire în două săptămâni. Nu văd nicio problemă în a ajunge la un acord. Cu siguranță nu este în largul lui să joace atât de puțin. Vom vedea ce se va întâmpla în următoarele două săptămâni", a spus Maldini.

Ibrahimovic, care s-a întors la AC Milan în ianuarie 2020, la opt ani după ce a plecat, tocmai a ajutat clubul să câștige primul titlu în Serie A din 2011. Acestuia i s-a reconstruit ligamentul încrucișat anterior de la genunchiul stâng.

Fostul atacant de la Inter Milano, Paris Saint-Germain și Manchester United a declarat săptămâna aceasta că a îndurat șase luni de nopți nedormite din cauza durerii de la genunchi, deoarece era hotărât să-și îndeplinească promisiunea față de AC Milan de a oferi primul lor trofeu în Serie A, după 11 ani.

Între timp, Maldini a confirmat că clubul este în proces de a-l semna pe atacantul belgian Divock Origi de la Liverpool pentru a-i sprijini pe Olivier Giroud, Rafael Leao și Ante Rebic, în atac.

Milan nu are în prezent „mijloacele financiare” pentru a face transferuri mari, a spus fostul jucător „rossonier”, Maldini, fiind în prezent în curs de negocieri pentru vânzarea clubului care a câștigat 19 titluri din Serie A.

Discuțiile dintre compania Investcorp, din Bahrain, și actualii proprietari ai AC Milan (fondul american de investiții Elliott Management), s-au încheiat, joi, fără un acord.

Un alt fond de investiții american, RedBird Capital Partners, este acum considerat a fi cel mai aproape de a asigura o preluare.

Manchester City și AC Milan, campioanele din Anglia și Italia sabilite în ultima etapă

Echipa de fotbal AC Milan, învingătoare duminică la Sassuolo cu 3-0, este noua campioană a Italiei, încheind Serie A cu un avans de două puncte faţă de marea rivală Inter Milano, deţinătoarea titlului, ce a câştigat cu acelaşi scor meciul de acasă cu Sampdoria.

În meciul din ultima etapă, a 38-a, AC Milan, cu portarul român Ciprian Tătăruşanu rezervă, a înscris rapid cele trei goluri, prin Oivier Giroud, în minutele 17 şi 32, şi Franck Kessie (36). Veteranul Zlatan Ibrahimovic, 40 de ani, a fost introdus de antrenorul Stefano Pioli în minutul 72.

Vlad Chiricheş a fost rezervă neutilizată la Sassuolo, care termină campionatul pe locul 11. Inter a punctat în meciul cu Sampdoria prin Ivan Perisic (49) şi Joaquin Correa (55, 57). Goalkeeperul Ionuţ Radu a fost rezervă la formaţia pregătită de Simone Inzaghi. Inter a câştigat în acest sezon Cupa Italiei. Milan, care nu mai câştigase Serie A din 2011, are acum în palmares 19 titluri de campioană.

Milan, care a încheiat cu 86 de puncte, şi Inter, 84 de puncte, vor fi însoţite în liga Campionilor de Napoli (79) şi Juventus Torino (70). Echipele de pe locurile 5 şi 6, Lazio Roma, respectiv AS Roma, vor juca în Europa League, în timp ce reprezentanta Italiei în Serie A va fi Fiorentina. Se cunosc primele două retrogradate, Venezia şi Genoa. A treia va fi Salernitana, la care joacă Radu Drăguşin, sau Cagliari, echipa lui Răzvan Marin, cele două formaţii fiind despărţite de două puncte înaintea meciurilor programate duminică seara în ultima etapă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel